Llar d'infants

Un inici ple d'afecte per un aprenentatge segur i feliç

Objectius

El principal objectiu a la Llar d’Infants és fomentar l’aprenentatge a través de la descoberta personal dels infants.

Aquest enfocament es basa en proporcionar un entorn que permeti als nens i nenes explorar, experimentar i aprendre de manera autònoma, tot respectant el seu ritme individual de desenvolupament.

A més, l’escola posa un èmfasi especial en la creació d’un ambient segur, afectiu i motivador, on els infants se sentin atesos, estimats i part d’una comunitat, facilitant així un aprenentatge saludable i efectiu.

Seguretat afectiva i emocional

Diàleg entre família i escola

Volem que les famílies formin part del món que els infants creen dins l'escola, essent una part activa en el seu desenvolupament. L’adaptació és una part molt important i fonamental en l’aprenentatge dels infants és per aquest motiu que oferim cada dia 20 minuts d’entrada relaxada als matins on les famílies poden entrar a l’aula i acompanyar als infants. Tanmateix, considerem que totes les vivències que passen tant dins com fora l’escola són vitals en el seu desenvolupament, per això creiem important la comunicació fluida, directa i constant.

Aprenentatge de qualitat

Ens basem en pedagogies actives que se centren en l’infant i en potenciar les seves capacitats úniques com a individu. Es creen ambients preparats que conviden a l’aprenentatge, experimentació, la creativitat, la comunicació i la investigació. L’anglès viu amb naturalitat a la nostra llar a través de píndoles diàries en les “Morning routines” amb l’ajuda d’un titella ple d’històries i cançons. Respectem els espais i materials que tenen en compte les necessitats de moviment i joc lliure de cada infant dissenyant sessions de psicomotricitat adaptades a cada grup d’edat. Entenem la música com un llenguatge que desperta i desenvolupa les capacitats dels nens i nens alhora que incideix en totes les àrees del seu desenvolupament.

Menjador

A l'escola Mirasan disposem de cuina pròpia oferint un menú variat i elaborat amb productes de proximitat pautat i cuidat per a un servei de nutricionista. Donem una importància cabdal al moment de l’àpat, es vetlla per un ambient tranquil, segur i agradable, on es té cura dels ritmes individuals i naturals de cada infant, tot fomentant la seva autonomia. Adaptem els menús dels infants segons les seves necessitats.

Natació

Els/les nostres alumnes de la Llar tenen l'oportunitat de participar en sessions de natació una vegada per setmana. Aquesta activitat ofereix nombrosos beneficis per al desenvolupament integral porporcionant així una experiència educativa completa. Les nostres educadores i mestres són les acompanyants i responsables dels nens i nenes que fan ús d’aquest servei juntament amb els monitors especialitzats de la piscina.

Rol de l’adult

Vetllem per aconseguir la màxima potencialitat de l’infant, creant un vincle amb ells i elles tot adequant l’ambient a les seves necessitats. L’adult no és directriu, sinó acompanyant, guiant a l’infant amb respecte per a les seves potencialitats, mostrant-se com un model, acompanyant-los en el seu desenvolupament autònom.

Horari

Horari: L’horari de l’escola és de dilluns a divendres de 9:00h a 17:00h. A més, disposem d’un servei d’acollida afavorint així la conciliació familiar i laboral dels pares i mares des de les 7:30h fins les 18:00h de la tarda.

Scroll al inicio