Qui som

Una escola concertada de Lleida amb un Projecte Educatiu propi.

Història

El Col·legi Mirasan, fundat a l’any  1976 fruit de l’associació de l’Acadèmia Mirada i l’Acadèmia Sanmartí, ha experimentat diverses fases de creixement i evolució. Inicialment, va iniciar les seves activitats com una escola concertada d’Educació Infantil i Educació General Bàsica. El 1991, va ampliar la seva oferta acadèmica amb l’addició dels estudis de BUP i COU.

 

El 2023 marca un punt d’inflexió en la història del col·legi amb un canvi de titularitat i direcció. Aquesta transició ha estat acompanyada per una renovació del projecte educatiu del centre. S’ha posat un èmfasi especial en adaptar aquest projecte a les competències necessàries del segle XXI, proporcionant a l’alumnat les eines i coneixements essencials per prosperar en un món en constant evolució.

Què som, què fem i com ho fem

La nostra filosofia educativa es centra en el desenvolupament de les àrees cognitives, emocionals i socials dels nostres alumnes. No només ens enfoquem en l’excel·lència acadèmica, sinó que també promovem l’aprenentatge pràctic, la resolució de problemes i la creativitat.
A l’escola Mirasan, la interactivitat és clau. Creiem que l’aprenentatge no només succeeix en les aules, sinó també en els entorns propers. Per tant, les nostres activitats van més enllà de les classes tradicionals, incorporant sortides educatives, tallers pràctics i col·laboracions entre alumnes de diferents escoles de la xarxa Empremta. Això no només enriqueix l’experiència educativa, sinó que també connecta els estudiants amb la vida real i els ajuda a aplicar els seus coneixements de manera pràctica.

Valors

A l’escola Mirasan, ens esforcem per inculcar valors fonamentals que no només contribueixen al creixement individual, sinó que també fomenten una comunitat positiva. La responsabilitat, la tolerància, la col·laboració i la empatia són alguns dels valors que promovem activament.
A través de programes d’educació emocional, fomentem la salut mental i el benestar dels nostres alumnes, creant així un entorn propici per al desenvolupament global dels individus per a esdevenir ciutadans que deixen empremta
Scroll al inicio