Serveis

Explora els serveis essencials de l'Escola Mirasan

Acollida

De Infantil a Primària de 7:30h a 9h

Oferim aquest servei que permet als alumnes arribar a l’escola més aviat, afavorint així la conciliació familiar i laboral dels pares.

 

Menjador

Els nostres menús, creats per nutricionistes, es basen en la dieta mediterrània i productes de proximitat, amb proveïdors homologats i controls sanitaris diaris. Adaptem els plats a necessitats especials, incloent al·lèrgies i intoleràncies. El menjador, supervisat per mestres, és un espai educatiu on s’ensenyen bons hàbits alimentaris i etiqueta a taula.

Prioritzem productes frescos, de temporada i cuina casolana, incloent rebosteria pròpia, per assegurar una nutrició saludable. El nostre objectiu és fomentar bons hàbits nutricionals per un desenvolupament saludable, oferint un menú personalitzat per a aquells amb necessitats dietètiques específiques.

Gabinet Pedagògic

Oferim un servei integral d’assessorament i orientació tant a l’escola com a les famílies. Això inclou la intervenció en les necessitats educatives dels alumnes, des de la detecció fins al seguiment, així com la millora de l’acte escolar. Proporcionem orientació i assessorament a les famílies, i els nostres serveis inclouen reeducacions, logopèdia i tècniques d’estudi, tot amb l’objectiu de donar suport a l’educació integral dels alumnes.

Summer Camp

Obert a tots els nens/es, siguin o no alumnes de l’Escola Mirasan.
Al Summer Camp de l’Escola Mirasan, oferim una experiència estival única de diversió i aprenentatge.
Cada dia, els nens gaudeixen de temps a la piscina, perfecte per als dies calorosos d’estiu, i participen en els emocionants Water Games. També realitzem sortides i tallers de robòtica, on els estudiants poden crear i aprendre de manera divertida i interactiva.
Aquesta combinació d’activitats assegura que cada dia al Summer Camp de l’Escola Mirasan sigui una nova aventura, plena de descobriments i noves amistats.
Prioritzem la seguretat dels estudiants, garantint un ambient càlid i segur.
 
 Apunteu-vos avui mateix al Summer Camp de l’Escola Mirasan!
Reservar Plaça
Desarregar PDF
Scroll al inicio