Serveis

Explora els serveis essencials de l'Escola Mirasan

Acollida

De Infantil a Primària de 7:30h a 9h

Oferim aquest servei que permet als alumnes arribar a l’escola més aviat, afavorint així la conciliació familiar i laboral dels pares.

 

Menjador

Els nostres menús, creats per nutricionistes, es basen en la dieta mediterrània i productes de proximitat, amb proveïdors homologats i controls sanitaris diaris. Adaptem els plats a necessitats especials, incloent al·lèrgies i intoleràncies. El menjador, supervisat per mestres, és un espai educatiu on s’ensenyen bons hàbits alimentaris i etiqueta a taula.

Prioritzem productes frescos, de temporada i cuina casolana, incloent rebosteria pròpia, per assegurar una nutrició saludable. El nostre objectiu és fomentar bons hàbits nutricionals per un desenvolupament saludable, oferint un menú personalitzat per a aquells amb necessitats dietètiques específiques.

Gabinet Pedagògic

Oferim un servei integral d’assessorament i orientació tant a l’escola com a les famílies. Això inclou la intervenció en les necessitats educatives dels alumnes, des de la detecció fins al seguiment, així com la millora de l’acte escolar. Proporcionem orientació i assessorament a les famílies, i els nostres serveis inclouen reeducacions, logopèdia i tècniques d’estudi, tot amb l’objectiu de donar suport a l’educació integral dels alumnes.

Scroll al inicio