Nou Logo Mirasan

Com ja sabeu, la nostra escola està experimentant una transformació notable durant aquest curs 2023/2024 i és per aquest motiu que volem compartir amb vosaltres l’explicació i el motiu d’un dels canvis més visibles d’ “El Nou Mirasan”. Com tota institució en constant evolució, anunciem una variació significativa en la nostra imatge corporativa i comunicació. L’Escola Mirasan es vesteix de novetat amb un logo renovat i amb la presència a les xarxes socials per respondre millor als reptes i oportunitats de la societat actual.

Un logo que combina l’essència i la innovació del Mirasan

La història de la nostra identitat es reflecteix ara en un nou logo. Aquesta nova representació gràfica no només és a nivell estètic, sinó que fa visible una síntesi de qui som i dels valors que defensem. Les tonalitats es mantenen ja que el blau ha estat sempre el color referent del Mirasan, afegint degradats per donar un toc més dinàmic i renovat. Les línies del nou logo mostren una modernització que s’adapta a l’estètica més actual i innovadora, a la vegada que la “M” de Mirasan esdevé el símbol principal de la nova imatge corporativa.

El cercle central podem relacionar-lo amb el punt de la “i”, segona lletra de la paraula Mirasan, però també forma part d’una altra connotació que podem apreciar en la imatge. Les bases de la “M” són dos cercles amb una tonalitat de blau diferent, que juntament amb el punt central formen un símbol de tres rodones, que representen la connexió entre tres parts molt importants de la nostra comunitat educativa: els alumnes, les famílies i l’escola. Les rodones estan col·locades en forma de triangle que suggereixen estabilitat i proximitat entre aquestes tres parts essencials que formen el Mirasan.

Per altra banda, podem intuir que en la part central de la “M”, en un to més fosc, es deixa entreveure la forma d’un boomerang. Aquesta idea indica la innovació educativa que es fa present a l’escola d’ara en endavant.

Per últim, si ampliem la mirada i fem una visió més general del logo, podem imaginar un infant que llegeix, un infant que aprèn i mostra interès per aprendre; aconseguint un dels objectius principals de l’escola Mirasan des dels seus inicis en la seva història: oferir un aprenentatge enriquidor per a créixer i desenvolupar-se globalment.

Aquesta imatge doncs, ha estat cuidadosament pensada i dissenyada per a aquesta nova etapa que comença, donant èmfasi a la innovació educativa i connectant amb els valors i l’esperit Mirasan que segueixen presents avui en dia.

Connectem amb la comunitat a través de les xarxes socials.

Amb el creixent paper de la tecnologia i la comunicació virtual, reconeixem la necessitat de connectar amb la comunitat d’una manera més immediata i dinàmica. Estem encantats d’anunciar la nostra presència activa a les xarxes socials a partir d’ara. Podeu seguir-nos a Facebook i Instagram per estar al corrent de les últimes novetats, esdeveniments escolars, i compartir les vostres pròpies experiències. A través d’aquestes plataformes volem establir un diàleg més ric, visual i proper amb tots els seguidors de l’escola, creant així una comunitat oberta i activa en el món digital.

Una nova pàgina web per a l’Escola Mirasan

Amb el canvi dels temps, i ara també de la gestió de centre i del nou projecte educatiu que està transformant l’escola, creiem adient renovar la nostra presència en línia. Us convidem a explorar la nostra nova pàgina web, que no només és més atractiva visualment sinó també més accessible i informativa. A través d’aquesta plataforma, aspirem a oferir-vos una finestra més transparent cap a la vida diària de l’Escola Mirasan.

Aquestes novetats en la imatge i comunicació de l’Escola Mirasan no només són un canvi visual, sinó un compromís amb el futur de l’educació i la comunitat. Creiem que aquesta evolució ens permetrà connectar millor tant amb els estudiants i famílies actuals com amb els futurs alumnes de l’escola, alhora que donem pas a una nova fase en la història d’aquesta comunitat educativa que creix i evoluciona adaptant-se i encoratjant-se per a fer front a nous desafiaments.

Scroll al inicio