Nova etapa a l’Escola Mirasan

L’any 1976 va començar la història del Col·legi Mirasan, una història de servei educatiu a la ciutat de Lleida, un recorregut ple de bona feina didàctica i d’acompanyament a les famílies. Aquest setembre del 2023, neix el Nou Mirasan, una escola que agafa el relleu d’aquesta història tot aprofitant-la per definir una escola del futur.

L’Escola Mirasan neix amb el projecte Empremta amb dos objectius clars, posar a les vostres mans com a famílies una educació basada en la personalització a través de la tutoria, on cada alumne és diferent, com cada fill i filla i aportar-vos un projecte ple d’eines i coneixements per una educació d’excel·lència.

Perquè els vostres fills i filles, els nostres alumnes, siguin persones que deixin empremta el nostre projecte treballa en 5 línies de treball competencial i innovador. Les competències, les emocions, el món global, social i familiar són àmbits per aconseguir una educació integral. Un plantejament competent en l’aprenentatge de la llengua anglesa, dotar d’eines de pensament i de la gestió de les emocions, desenvolupar la seva capacitat de treball cooperatiu, fomentar la creativitat personal, dotar-los d’eines comunicatives, d’experiències en camps competencials com la robòtica, la matemàtica o l’aprenentatge de la lectura i altres competències , ja estan sent una realitat en el Nou Mirasan.

En definitiva, una escola on estiguin com a casa, des de les seves primeres passes fins que ja estiguin preparats, acadèmicament i humanament, per la qual cosa serà les bases de la seva vida, el seu futur. Estem segurs que l’Escola Mirasan els hi deixarà a ells i a vosaltres, així com als professionals que en formem part, una profunda empremta.

Scroll al inicio